Over ons

GrowingArt is een creatief en dynamisch bedrijf dat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in de aankleding van alle voorkomende evenementen door middel van planten, bloemen en bomen. Zo verzorgen wij evenementen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wie Is GrowingArt

Palmbomen in de Winter en Kerstbomen in de Zomer! Voor GrowingArt geen probleem! Bij GrowingArt kunt u een groot scala van palmen, bomen, planten, bloemen en decoratie huren! Onze transportservice, welke 24 uur per dag inzetbaar is, staat dag en nacht voor u klaar.

Wij verhuren onze planten en bloemen door geheel Nederland, België en ver daar buiten. Staat uw gewenste item niet in onze assortimentslijst? Grote kans dat wij het wel kunnen leveren!

Decorstukken/stands kunnen wij uiteraard ook op bestelling speciaal maken.
Aangezien onze vestiging zich in het hart van de Greenport (Westland; Glazenstad) nabij de diverse veilingen en groothandelscentra bevindt kunnen wij aan alle voorkomende planten, bomen en bloemen komen welke op de wereldmarkt te verkrijgen zijn. De hoogte van de planten varieert van 10 cm tot maximaal 15 meter.


Eventueel kunnen wij films/commercials ook bij ons op de locatie opnemen.

Waarom GrowingArt?

Elke gebeurtenis is uniek, en daarom zijn onze ideeën, uitvoeringen en decoraties dat ook. We streven ernaar om bij elk evenement een passende en decoratieve oplossing te bieden. Soms zeggen foto’s meer dan duizend woorden. Bent u het daarmee eens? Klik dan op ons assortiment en laat u verrassen door de uitgebreide selectie van verhuurbare planten, waaronder palmbomen, bamboe, buxus, olijfbomen, ficussen en laurierbomen.

GrowingArt heeft zich gespecialiseerd in de korte termijnverhuur van beplanting voor diverse evenementen, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, openingen, beurzen, dance-evenementen en meer. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van bloemen, bomen, decoraties en decorstukken.

Reviews

ROB BAAN

Koppert Cress

Goed gedaan allemaal het zag en ziet er perfect uit!

HENRIËTTE VERHOEFF

Inspiraat

Fijn dat het allemaal echte planten zijn. Geeft veel meer sfeer.

MARLEEN KRIJGSMAN

Wish! Company

Precies zoals ik het wil hebben; jullie begrijpen wat de klant wil.

Nieuws

Contact

Wilt u uw evenement transformeren met onze unieke planten, bloemen en decoratie?

Neem vandaag nog contact op met GrowingArt! Maak uw evenement onvergetelijk en bel, e-mail of vul ons contactformulier in!

Contactformulier