Hoe werken wij

Wat Doet GrowingArt?

Voor evenementen zoals personeelsfeesten, div. soorten party’s, openingen, shows, sportgala’s, presentaties, films, commercials en dance-events bieden wij aantrekkelijke natuurlijke beplanting, (bloem)decoraties en decorstukken.

Ons assortiment aan beplanting en decoratie bestaat niet alleen maar uit de gangbare Palmen en Laurier soorten, maar onder andere ook uit div. bomen, Heesters, Bamboeplanten en Olijfbomen. Sommige palmen kunnen wij zelfs leveren met een hoogte van 15 meter!


Onze decoren hebben oa de thema’s Caribisch, oud Hollands, Western en Lounge.

Hoe Werkt GrowingArt En Wat Kost Het?

GrowingArt werkt als volgt; door middel van een van te voren vastgesteld offerte kunnen wij de complete aankleding verzorgen van uw evenement. GrowingArt staat er om bekent dat zij veel aandacht schenkt aan service. Wij halen de planten, bloemen en decorstukken zonder extra kosten, desnoods zondagochtend om 2:30 op.

Dit alles conform de offerte. Wij rekenen geen weekeindtoeslagen, zon- feestdag toeslagen ed. Wij rekenen de prijs van de decoratie, indien nodig een meerdagentarief, de kilometer vergoeding, op- en afbouwkosten en de BTW.


Meer Informatie?

Mocht de informatie op de website voor U niet voldoende zijn of als U een offerte wenst te ontvangen voor Uw specifieke wensen, kunt U altijd geheel vrijblijvend contact met ons op nemen. U kunt onze contact gegevens vinden op de ‘contactpagina’ en hier is tevens de mogelijkheid om direct uw vraag te versturen.

Reviews

ROB BAAN

Koppert Cress

Goed gedaan allemaal het zag en ziet er perfect uit!

HENRIËTTE VERHOEFF

Inspiraat

Fijn dat het allemaal echte planten zijn. Geeft veel meer sfeer.

MARLEEN KRIJGSMAN

Wish! Company

Precies zoals ik het wil hebben; jullie begrijpen wat de klant wil.

Nieuws

Contact

Wilt u uw evenement transformeren met onze unieke planten, bloemen en decoratie?

Neem vandaag nog contact op met GrowingArt! Maak uw evenement onvergetelijk en bel, e-mail of vul ons contactformulier in!

Contactformulier