Over ons - GrowingArt

Welkom Op De Website Van GrowingArt.

bord aan wegGrowingArt is een creatief en dynamisch bedrijf dat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in de aankleding van alle voorkomende evenementen door middel van planten, bloemen en bomen. Zo verzorgen wij evenementen voor zowel de particulieren als de zakelijke markt.

 

Wie Is GrowingArt

Palmbomen in de Winter en Kerstbomen in de Zomer! Voor GrowingArt geen probleem! Bij GrowingArt kunt u een groot scala van palmen, bomen, planten, bloemen en decoratie huren! Onze transport service, welke 24 uur per dag inzetbaar is, staat dag en nacht voor u klaar. Wij verhuren onze planten en bloemen door geheel Nederland, België en ver daar buiten. Staat uw gewenste item niet in onze assortimentslijst? Grote kans dat wij het wel kunnen leveren! Decorstukken/stands kunnen wij uiteraard ook op bestelling speciaal maken.

Aangezien onze vestiging zich in het hart van de Greenport (Westland; Glazenstad) nabij de diverse veilingen en groothandelscentra bevindt kunnen wij aan alle voorkomende planten, bomen en bloemen komen welke op de wereldmarkt te verkrijgen zijn. De hoogte van de planten varieert van 10 cm tot maximaal 15 meter. Eventueel kunnen wij films/commercials ook bij ons op de locatie opnemen.

Waarom GrowingArt?

Geen enkele happening is het zelfde, daarom onze ideeën, uitwerkingen en decoratie ook niet. Bij elk evenement zullen wij een passende decoratieve oplossing verzorgen.Sommige foto's zeggen meer dan duizend woorden.

Vindt u dat ook? klik dan op assortiment.
Laat u verrassen door de grote hoeveelheid verschillende soorten verhuur planten zoals palmen, bamboe, buxussen, olijfbomen, ficussen en laurieren. GrowingArt is gespecialiseerd in de korte verhuur van evenement beplanting voor bruiloften, bedrijfsfeesten en/of openingen, beurzen, dance-events, ect.
Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van bloemen, bomen, decoratie en decorstukken.