Varend Corso

12 augustus 2008

Heeft u in 2013 het varend corso gezien?.

Een ware Sensation White voer door het Westland en omstreken! in totaal zijn er ruim 7000 bloemen verwerkt in dit varend arrangement.
Een lust voor het oog. In 2014 wordt het thema Gebroeders Ko, dat wordt weer een varend feestje!!

Heeft u vorig jaar het varend corso gezien?.

Na het weergaloze thema New Kids Turbo van vorig jaar moest er dit keer iets nieuws verzonnen worden, wat doe je dan, dan neem je totaal iets anders. 2 corsoboten ipv één en met totaal ruim 20 figuranten ipv 6 stonden op de boten met als thema André Rieu.
Ook dit jaar werd het weer een megasucces, maar dat was logisch. Tijd nog moeite zijn gespaard, bekijk hier het resultaat.

Heeft u vorige jaar het varend corso gezien?.

In de zomer van 2011 heeft GrowingArt in samen werking met een ca. 30 tal vrijwilligers het Varend Corso op zijn kop gezet met een gewaagd thema; “New Kids Turbo”. Het doel van Stichting Corsoboot Dorpskern Poeldijk is het bekent maken van het dorp Poeldijk bij ca. 300.000 bezoekers tijdens het unieke evenement “Varend Corso Westland”. Speciaal hiervoor heeft GrowingArt een Opel Manta verbouwd tot een “New Kids Manta”. Daarnaast is er een constructie verzonnen om de DJ-Booth van “DJ Paul Elstak” te kunnen laten zakken. De route van de corso gaat onder een groot aantal bruggen door. Het bijzondere van de totale constructie is dat het inklapbaar is tot een hoogte van 150 cm vanaf de water lijn. Deze corsoboot is veelvuldig in het nieuws geweest. SBS6, TV-West en de lokale WOS hebben beeldopname laten zien en een foto van onze corsoboot verscheen o.a. in de Panorama.

Wist U Dat

In 2009 GrowingArt ook geholpen heeft met de opbouw van de Poeldijkse corsoboot met het thema “Fata Morgana”. En In 2008 GrowingArt ook al hielp met de bouw van de boot met thema “Kromme Jongens”.